SERIJSKA ORODJA

V Form Tehniku izdelujemo serjska orodja po Hasco standardih, uporabljamo najkvalitetnejše materiale, orodna jekla, ki so naknadno termično obdelana (kaljena na 52-54 HRc) in standardne dele, normalije in druge standardne elemente, ki so dostopni na trgu. Uporabljamo standardne elemente od prizvajalcev Meusburger, Hasco, Strack in drugih znanih dobaviteljev.

Vgrajujemo toplokanalne sisteme Husky, MoldMasters, Ewikon, Termoplay in druge referenčne proizvalce toplokanalnih sistemov.

Vsa orodja so izdelana natančno po konstrukcijski dokumentaciji, kar omogoča naknadno izdelavo rezervnih delov orodja po konstrukcijski dokumentaciji in zamenjavo na orodju pri kupcu, ko je to potrebno, brez kakršnih koli težav.

Kupec skupaj z orodjem prejme tehnično dokumentacijo in priročnik za vzdrževanje orodja z navodili, ki mu omogoča enostavno, hitro in ekonomsko ugodno vzdrževanje.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

V povpraševanju nam posredujte nekaj informacij o vas in vašem naslednjem projektu. Vaš projekt bomo obravnavali z največjim zaupanjem.