IZDELAVA ORODIJ

Izdelovanje kakovostnih izdelkov s kakovostnimi orodji

Imamo dolgoletne izkušnje na področju razvoja konstrukcije orodja in izdelave orodij z visoko natančnostjo za 1K in 2K (dvokomponentne) izdelke, za področja zapiralne embalaže za prehrano in kozmetiko, farmacijo, avtomobilsko ter drugo industrijo.

Izdelujemo orodja velikosti do 1.246 x 646 mm, do mase maksimalno 5 ton.

Naša orodjarna vam zagotavlja preventivno in redno vzdrževanje orodij in vam zagotavlja visoko odzivnost pri vzdrževanju ali mogoče potrebnih spremembah.

V okviru naših orodjarskih zmogljivosti uporabljamo najnovejšo proizvodno opremo in tehnologijo.

 

FORM TEHNIK zagotavlja specifična orodjarska znanja za izdelavo:

  • velikoserijskih orodij (do 64 gnezd ali več),
  • odvijalnih orodij (pokrovčki z navojem),
  • 2K orodij,
  • etažnih orodij,
  • prototipnih in pilotnih orodij,
  • nadomestnih/rezervnih delov za orodja,
  • in drugo.

SERIJSKA ORODJA

Zanesljivost in hitrost na vsakem koraku

V Form Tehniku izdelujemo serijska orodja po Hasco standardih, uporabljamo najkvalitetnejše materiale in standardne dele. Vsa orodja so izdelana natančno po konstrukcijski dokumentaciji, kar omogoča natančno izdelavo orodnih elementov serijskega orodja in pozneje izdelavo rezervnih delov orodja in po potrebi zamenjavo na orodju brez kakršnih koli težav. Kupec skupaj z orodjem prejme tehnično dokumentacijo in priročnik za vzdrževanje, ki mu omogoča enostavno, hitro in ekonomsko ugodno vzdrževanje orodja.

Garancija nadomestnih/rezervnih delov

ZAGOTOVLJENO VZDRŽEVANJE TUDI PO POTEKU GARANCIJSKE DOBE

Posebno skrb posvečamo temu, da za vsa orodja omogočamo zamenljivost rezervnih delov. To nam omogočata urejen in strukturiran proces izdelave in arhiviranja tehnične dokumentacije ter natančna izdelava delov orodij brez naknadne ročne dodelave. Izdelava rezervnih ali nadomestnih delov za orodja so del naše obveze, da vzdržujemo vašo produktivnost na visokem nivoju tudi v prihodnje.

PROTOTIPNA IN PILOTNA ORODJA

Prototipne rešitve za plastične pokrovčke in zapiralne sisteme

Mnoga podjetja se po končani konstrukciji in 3D modelu takoj odločijo za serijsko orodje in se s tem odločijo, da preskočijo vmesen korak izdelave premostitvenega ali prototipnega orodja. Premostitveno orodje, ki ga imenujemo tudi pilotno orodje, lahko služi mnogim funkcijam in ima številne prednosti.

ETAŽNA ORODJA

Povečajte produktivnost in znižajte stroške brizganja

Današnja podjetja za brizganje plastike morajo narediti več z manj – z manj dela, z manjšim finančnim vložkom, z manj potrebnega prostora in v krajšem času. Lahko vam pomagamo s celovitimi rešitvami za visoko produktivnost.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

V povpraševanju nam posredujte nekaj informacij o vas in vašem naslednjem projektu. Vaš projekt bomo obravnavali z največjim zaupanjem.