ORODJARNA

Pregled

Vsestranske storitve od planiranja do razvoja izdelka in izdelave orodij za brizganje plastičnih izdelkov ali delov posameznih sklopov.

Konstrukcija orodja

Imamo dolgoletne izkušnje na področju razvoja konstrukcije orodja in izdelave orodij z visoko natančnostjo za 1K in 2K izdelke, za področja zapiralne embalaže za prehrano in kozmetiko ter avtomobilsko, kemijsko, elektro in drugo industrijo.

Izdelava orodij

Imamo dolgoletne izkušnje na področju razvoja konstrukcije orodja in izdelave orodij z visoko natančnostjo za 1K in 2K (dvokomponentne) izdelke, za področja zapiralne embalaže za prehrano in kozmetiko, farmacijo, avtomobilsko ter drugo industrijo.

Strojna obdelava

Naš strojni park obsega CNC rezkalne in stružne obdelovalne centre, CNC potopne in žične erozijske stroje s paletnim robotom, CNC profilno in ploskovno brušenje, CNC merilne stroje za umerjanje in kontrolo, optične in druge merilne naprave.

 

Preizkusi in validacija orodja

Podjetje Form Tehnik v hiši vsako novo orodje testira in izvaja validacijski postopek, tako da naročniki dobijo orodje, pripravljeno za takojšni zagon serijske proizvodnje.

Zagotavljanje kakovosti

Zavezanost podjetja Form Tehnik h kakovosti zagotavljamo z doslednim izvajanjem vseh poslovnih postopkov in proizvodnega procesa po standardu ISO 9001:2008 in strmimo k stalnimi izboljšavam.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

V povpraševanju nam posredujte nekaj informacij o vas in vašem naslednjem projektu. Vaš projekt bomo obravnavali z največjim zaupanjem.