CENA

Nabavna cena orodja in skupni lastniški stroški

Pri vsakem novem projektu se običajno najprej pomisli na ceno orodja, kar je upravičeno. Pri nižji ceni se hitreje povrnejo stroški, kar pomeni, da je tudi začetek ustvarjanja dobička hitrejši.

Velja pa biti previden, kajti poceni orodja za brizganje, predvsem v državah z nizkimi stroški (LCC – Low Cost Countries), niso brez skritih stroškov.

Cena orodij iz držav LCC je lahko kar 70-odstotno nižja od orodij, izdelanih v zahodni Evropi.

Sprva je to lahko videti zelo privlačno, toda resnične stroške je treba preračunati za daljše obdobje. V tem primeru boste verjetno odkrili, da nižja cena ne pomeni prihranka.

Nabavna cena orodja za brizganje je samo vrh ledene gore, ko gre za vpliv, ki ga ima nabava na vaše poslovanje.

Maksimiranje produktivnosti in zniževanje stroškov

V naši proizvodnji poskrbimo za izdelavo kakovostnih orodij in zagotovimo, da so tudi končni izdelki brezhibni. Nadzorujemo vse dejavnike, ki vplivajo na kakovost in zagotavljajo vaš tržni uspeh. Ti dejavniki so:

  • Trpežna orodja, ki zagotavljajo, da je strošek na izdelano enoto embalaže čim manjši.
  • Sistemske rešitve – ponujamo vam vse od zasnove izdelka do izdelave prototipov in poskusne proizvodnje.
  • Načrtovanje in prilagajanje proizvodnje, da lahko izpolnimo vaše naročilo v dogovorjenem roku.
  • Sočasni inženiring, ki nam omogoča pravočasno izpolnjevanje naročil, in celoviti programi, ki našim strankam prihranijo čas, denar, na trgu pa jim prinesejo dodano vrednost.
  • Globalni menedžment programa – od zasnove do uvedbe na trg –, za katerega skrbijo naši izkušeni strokovnjaki, ki vam pomagajo poiskati pravo rešitev za vaše želje in potrebe ter poskrbijo za njihovo uresničitev.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

V povpraševanju nam posredujte nekaj informacij o vas in vašem naslednjem projektu. Vaš projekt bomo obravnavali z največjim zaupanjem.