INDUSTRIJA EMBALAŽE

Embalaža in prvi stik kupca z izdelkom spodbujata nakupne odločitve. Zato je industrija embalaže ena od tistih industrij, ki mora vedno znova in znova razvijati nove izdelke. Zapiralna embalaža je ena od glavnih sestavnih delov embalaže, ki je po videzu in pa predvsem po funkcionalnosti eden od najzahtevnejših elementov.

Brizgana zapiralna embalaža zahteva funkcionalnost, nepropustnost, sterilnost, obstojnost, ponovljivost – vse, kar varuje nedotaknjenost in varnost izdelka, ohranja okus in svežino ter zagotavlja rok trajanja.

Če se osredotočimo samo na segment zapiralnih sistemov embalaže, vidimo, da se ti proizvajajo na inženirsko zelo visokem nivoju.

Form Tehnik ima usposobljen tim inženirjev, ki ima specifična znanja in izkušnje na razvoju zapiralne embalaže in razvoju in izdelavi orodij za masovno proizvodnjo.

Panoge, v katerih se ti izdelki najpogosteje potrebujejo, so:

  • industrija hrane/pijače,
  • farmacija,
  • kozmetika,
  • osebna nega,
  • zdravstvo,
  • kemijska industrija.

Imamo izkušnje in znanje v proizvodnji orodij za zaporke, pokrovčke, črpalke, pršilke in ostale zapiralne sisteme za plastično ali kovinsko embalažo, ki ščitijo in varujejo tekočino in hrano.

Prav tako smo specializirani za trge, ki zahtevajo visoko natančnost, visoke količine, dvokomponentno brizganje (2K) ter edinstvene inovativne izdelke.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

V povpraševanju nam posredujte nekaj informacij o vas in vašem naslednjem projektu. Vaš projekt bomo obravnavali z največjim zaupanjem.