IZDELAVA ORODIJ IN BRIZGANJE IZDELKOV IZ PLASTIKE

Vsestranska storitev od planiranja do razvoja izdelka in orodij za brizganje plastičnih izdelkov ali delov posameznih sklopov.

Popolna rešitev za orodje

Skozi lastni razvoj in konstrukcijo, proizvodnjo, izdelavo orodja in testiranje orodij za brizganje izdelkov iz plastike je Form Tehnik orodjarna, ki strmi k temu, da postane dolgoročni partner v uspehu naših kupcev.

ZA INDUSTRIJO EMBALAŽE

Form Tehnik ima izkušnje in specifična znanja v proizvodnji orodij za zapiralno embalažo, zaporke, pokrovčke, črpalke in ostale zapiralne sisteme za plastično ali kovinsko embalažo, ki ščitijo in varujejo vsebino v plastenki ali pločevinki
(tekočine, geli, kreme, olja,…).

ZA DRUGE INDUSTRIJE

Form Tehnik že več kot 30 let izdeluje orodja za brizganje izdelkov iz tehnične plastike za različne industrije. Največ izkušenj imamo v avtomobilski industriji, elektro industriji in industriji hišnih aparatov. Izdelujemo orodja tudi za ostalo industrijo, kjerkoli so potrebna orodja za brizganje plastike.

Ste pripravljeni na sodelovanje?

V povpraševanju nam posredujte nekaj informacij o vas in vašem naslednjem projektu. Vaš projekt bomo obravnavali z največjim zaupanjem.